Save the date: bijzondere diensten in september 2023

Zondag 10 september bevestigen we nieuwe en nemen we afscheid van bestaande ambtsdragers.

Zondag 17 september houden we een dienst voor en met vrienden.

Op zondag 24 september om 14.00 uur is de bevestigingsdienst van Tjitske de Vries.

Tijdens onze kerkdienst op zondag 10 september bevestigen we nieuwe en nemen we afscheid van bestaande ambtsdragers. Henk ter Steege wordt bevestigd als ouderling-scriba. Jan van der Kroon verwelkomen we als diaken. En Lalita van Lamsweerde en Monique Brink worden beide ouderling Open Kerk. Ook nemen we afscheid van Klaas van Giffen, Kees van Krimpen, Frijkje Bakker, Carolien Oosterhof en Kees van Riessen, overigens blijft Kees wel kerkrentmeester.

Zondag 17 september houden we een dienst voor en met vrienden. We starten met een paar korte workshops zoals zingen met de dirigente/cantorij en/of rondleiding door het kerkgebouw. De kerkdienst begint rond 10.45 uur en duurt max 45 minuten. Na de dienst om 11.30 uur is er tijd om elkaar te ontmoeten met een hapje en drankje. De dienst is voor onze dorpskerkgemeente, persoonlijke vrienden van gemeenteleden en partnerorganisaties uit de buurt. We willen graag feedback vragen aan onze gasten; hoe ervaren zij onze kerk? En onze dienst? Het wordt een mooie, fijne en gezellige dienst dus nodig alvast uw vrienden, mensen die niet gewend zijn om naar de kerk te gaan, uit om mee te komen op zondag 17 september. Na de dienst ligt er een flyer hierover bij de deur die u kunt meenemen en aan uw vrienden kunt geven.

Op zondag 24 september om 14.00 uur is de bevestigingsdienst van Tjitske de Vries. Tjitske wordt op 24 september bevestigd in haar ambt en is vanaf die dag als parttime predikant verbonden aan onze Dorpskerk voor voornamelijk het ouderenpastoraat. Na de dienst op 24 september is er een high tea, bij goed weer in de tuin. Uiteraard hopen we u allen te zien, opgeven voor de dienst is niet nodig. Zondag 24 september zal er geen kerkdienst om 10.00 uur zijn.