Meer dan genoeg voor iedereen bij Jaarmarkt

Op zaterdagochtend trokken Pim van Doorn, Ingeborg LaGrand en Linda Offerhaus als een feestelijk uitgedost trio door de winkelstraat met hun bolderkar vol lootjes van Pims Prijzen Paleis. De loten gingen grif van de hand en wat wil je ook, als je bijna altijd prijs hebt? De prijzen, die ruimhartig beschikbaar waren gesteld door de winkeliers in Overveen en Bloemendaal, konden in de kerktuin worden gewonnen tijdens de loting.

Als we met elkaar gaan delen dan blijkt er voor iedereen méér dan genoeg te zijn

Pims Prijzen Paleis en de Loterij bezorgden onze goede-doelen-Jaarmarkt in de kerktuin veel extra aanloop. En dat hebben ze gemerkt bij de kramen van Philadelphia, De Ark, De Stampertjes, Stichting Partners Pays Dogon (Mali) en Het Roosevelthuis. De eigen kramen met huisgemaakte jam en quilts raakten uitverkocht, de ‘groene’ verkoopkraam met 200 kamer- en tuinplanten en -stekken raakte volledig ‘los’, terwijl het koffie- en theeterras met huisgemaakt gebak en broodjes knakworst de hele dag door druk werd bezocht.

Een paar korte buitjes tussen de middag drukten de feestelijke stemming en de kooplust van het publiek totaal niet. De dames van de Retirade Beheer Groep leverden hun bijdrage door te waken voor de betaling van het toiletgebruik. Al met al heeft onze goede-doelen-markt een bedrag van meer dan 3.500 euro opgebracht! Dit prachtige resultaat zal gelijkelijk worden verdeeld onder de
Roosevelt vakantieweek en Partners Pays Dogon (Mali). Dank aan alle vrijwilligers!