KERSTZANGMIDDAG

Houdt u van zingen? Dan is dit iets voor u, maar als u níet van zingen houdt dan vindt u het misschien wel gezellig om alvast in kerststemming te komen door te luisteren.

Op DONDERDAG 8 december gaan we met elkaar een aantal bekende, dierbare of nostalgische advents- en kerstliederen zingen o.l.v. Agnes van Bekkum.

Na het koffiedrinken (tot circa 11:30 uur) is er een lichte (kerst)lunch, die in het KC wordt geserveerd. Voor deze lunch kunt u zich opgeven bij het Kerkelijk Bureau, waar u ook kunt afrekenen.  De kosten bedragen € 5,00.

Luncht u niet samen met ons, dan graag om 12:50 uur in de kerk aanwezig zijn

Om ca. 12:30 uur gaan we richting kerk, waar we een uur fijn met elkaar gaan zingen. Luncht u niet samen met ons, dan graag om 12:50 uur in de kerk aanwezig zijn, waar u met muziek wordt verwelkomd. Heeft u een verzoekje voor een speciaal lied, dan kunt u dit tot 4 december doorgeven aan  Agnes zodat zij deze liederen kan opnemen in een door haar samen te stellen boekje:

e-mailadres: agnesvanbekkum@gmail.com; tel. 06 – 225 04 732.

Heeft u een mooi, toepasselijk gedicht, een warme herinnering of een stukje schriftlezing: daar is ook ruimte voor. U kunt dit ook aan Liesbeth of Hetty doorgeven.

Praktische tip: omdat de temperatuur in de kerk op 15 graden staat, is het zinvol om warme kleding aan te doen. Er zijn ook warme fleecedekens aanwezig in de kerk.

We gaan ervan uit dat u zelf voor vervoer zorgt.

Komt allen tezamen om er met elkaar een fijne, muzikale en gezellige start van de kersttijd van te maken!

Hartelijke groeten,

Hetty Lub (06 – 126 71 743)

Liesbeth Spigt (06 – 113 87 268)