Kerst als vanouds

Als vanouds togen engelen, kinderen, lichtjes en draaiorgel in een lange sliert op Kerstavond door het dorp. Een vrolijk gezicht wat we node hadden gemist de afgelopen coronajaren. Binnen in de Dorpskerk vertelde Bastiaan Ragas twee keer aan een volgepakte kerk het kerstverhaal. Buiten was de tuin omgetoverd in een kerstplaatje met schaapjes van het Bloemendaalse Hertenkamp en tafels vol warme chocolademelk en glühwein.

Na het kinderprogramma volgde een samenzang in de eigen tuin door de cantorij samen met alle toegestroomde dorpsgenoten. Dominee Jessa van der Vaart gaf een korte inspiratie en burgemeester Elbert Roest vertelde het Kerstverhaal.

De avond werd afgesloten met de kerstnachtdienst om 22.00 uur door Jessa van der Vaart. Een prachtige aftrap van de Kerstdagen in Bloemendaal en de wedergeboorte van een traditie!

Op Kerstochtend was het wederom druk op het Kerkplein voor de Kerstochtenddienst voor jong en oud. Met muziek van violisten en cellisten en een inspringkerstspel werd het een vrolijke boel.

Geniet na met de foto’s!

 

Klik HIER voor de foto’s die gemaakt zijn door Charles Druijff