Kerkuitje 2023: Buitenplaats Beeckestijn en Oud-Velsen

Wat hebben Beeckestijn en de Engelmunduskerk met elkaar te maken?

U hoort het allemaal tijdens het kerkuitje op donderdag 12 oktober a.s. Dit uitje, waarbij alle gemeenteleden van harte welkom zijn, ziet er als volgt uit:

we beginnen met een bezoek aan het landgoed Beeckestijn. één van de weinige, grote 18e eeuwse buitens aan de Kennemerduinen. Na de ontvangst met koffie/thee en iets lekkers krijgen we een rondleiding door het huis en de tuin. Deze rondleiding duurt maximaal een uur.

Hierna gaan we naar Oud-Velsen, waar we in de Engelmunduskerk gaan lunchen. Na de lunch wordt de relatie tussen Beeckestijn en de kerk uitgelegd, gevolgd door een kort orgelconcert. Als afsluiter zullen we nog met een gids door Oud-Velsen wandelen. Wie hier niet aan mee wil doen kan in de kerk blijven, of naar huis gaan.

Als u het leuk vindt om met ons mee te gaan, geeft u zich dan op bij Joost Lub:
joost.lub1@gmail.com of 06 – 532 69 513.

U wordt u op donderdag 12 oktober a.s. om 10:00 uur verwacht bij de Dorpskerk, gaat u met eigen vervoer: 10:30 u. bij Beeckestijn. Wilt u tussentijds naar huis, dan dient u zelf voor vervoer te zorgen.

De kosten bedragen € 15,00 per persoon, incl. entree Beeckestijn en de lunch.

LET OP er kunnen max 30 personen hieraan deelnemen en vol is vol!!! Het koffiedrinken in het KC komt die ochtend te vervallen.

Met hartelijke groet,
Joost Lub
Cocky Kroon
Frank Jacobs