Jaarprogramma jeugd = bekend!

Neem dit jaar je kinderen weer mee naar de kerk, want we hebben een mooi programma samengesteld: 17x Kinderkring op zondag, 2x Jong&Ouddienst en de serie Tienerpodcast. 

 

Kinderkring op zondag

Eén keer per maand hebben we een reguliere kinderkring zoals je die kent: de kinderen gaan tijdens de dienst naar hun eigen ruimte voor een verhaal en activiteit.

Eén keer per maand organiseren we iets nieuws: een ‘Themakinderkring’: terwijl jullie als ouders geïnspireerd worden in de kerk, gaan de kinderen met hun eigen programma aan de slag, zoals….
Lees meer

Jong & Ouddienst

Na het succes van vorig jaar organiseren we dit jaar twéé Jong & Ouddiensten. Iedereen doet mee: de tieners, de volwassenen in de kerk, de predikant en singer-songwriter Raoul Michel. Samen vieren en overdenken we een verhaal rondom een bepaalde bijbelfiguur.

Lees meer 

Tienerpodcast

Met de tieners gaan we dit jaar zelf podcasts maken. In 3 blokken van 3 bijeenkomsten op de  woensdagmiddag van 15.45-17.15 maken de tieners podcasts over uiteenlopende onderwerpen. Een straatpastor interviewen of….

Lees meer 

Kortom: een fijn jaarprogramma voor ouders, kinderen en tieners, bedacht en uitgevoerd door ouders. Deze brief gaat naar alle gezinnen in Bloemendaal en Overveen die op een of andere manier betrokken zijn bij onze kerk. Ken je anderen die interesse hebben? Laat het ons weten!

Wij zijn enthousiast en hebben alle data voor je op een rijtje gezet. Scrol snel verder of klik hier!

Tot ziens in onze Dorpskerk!