Kerkreisje

Als vervolg op de kerkuitjes van voorgaande jaren wordt dit jaar op donderdag 30 september a.s. een uitje georganiseerd naar het Hofje van Bakenes en het Johan Enschedé Hof in Haarlem-centrum. Respectievelijk het oudste en jongste hofje van Haarlem.

Daarna brengen we een bezoek aan de Waalse kerk. Daar geven Cees Varkenvisser en Rob Spigt een rondleiding. In deze gerestaureerde kerk op het Begijnhof gebruiken we ook de lunch en wordt de dag afgesloten met orgelspel en informatie over het prachtige orgel door Kees Huges. We verzamelen om 10:00 uur bij Bistro ML (Klokhuisplein in Haarlem), waar we ook koffie/thee zullen drinken.

De kosten zullen na afloop worden verdeeld over de deelnemers en zullen rond de € 20,00 liggen.

Vertrek vanaf het kerkelijk centrum Bloemendaal is 9:30 uur. Bij het kerkelijk bureau kunt u opgeven met hoeveel personen u komt, of u met eigen vervoer (auto) komt en evt. dieetwensen/allergieën heeft. Gaat u rechtstreeks naar restaurant Bistro ML? Laat dat dan ook even weten, dan verwelkomen we u daar!

U kunt zich tot 23 september opgeven bij het kerkelijk bureau: bureau@kerkpleinbloemendaal.nl of via telefoonnr. (023) 524 19 13.
Het reisje gaat alleen door bij deelname van minimaal 10 personen. Let op!! er kunnen max 30 personen deelnemen.

 

Namens de organisatiegroep

Joost Lub

Hofje van Bakenes 1932 – Opoe van Annie Horstman