Geeft u ook om Dorpskerk Bloemendaal en het werk dat wij doen? Doe dan mee en Geef!

Dorpskerk Bloemendaal wil een huis van inspiratie, ontmoeting en verbinding zijn en blijven. Maar het onderhoud aan onze eeuwenoude kerk, de koffie, het personeel, het drukwerk  en de gemeenteactiviteiten kosten veel geld. Bovendien krijgen we als kerkgemeente geen subsidie, uw financiële bijdrage is dus hard nodig om te kunnen blijven bestaan.

Onze gemeenschap groeide én bloeide in 2019. Met Kerst wisten meer dan 1500 personen ons te vinden. We vierden het samen op 24 en 25 december.

Niet alleen Kerst maar ook de veertigdagentijd en Pasen vierden we met z’n allen.  U vond ons voor bezinning en inspiratie op zondag en ook doordeweeks. Bij vieringen, activiteiten, in gespreksgroepen en gesprekken.

Samen kunnen we van betekenis zijn en blijven voor onze leden en de samenleving

Geef!
Geeft u ook om Dorpskerk Bloemendaal en het werk dat wij doen? Doe dan mee en Geef! Op zaterdag 18 januari start de Actie Kerkbalans. De grootste wervingsactie van Nederland:  meer dan 2000 kerken starten met hun lokale Actie Kerkbalans, waarbij ze hun leden vragen om een bijdrage voor de kerk.

Doneren
Bent u lid van de kerk? Dan kreeg u onlangs een brief of e-mail met de vraag om te geven. Heeft u dat nog niet gedaan? Doe dat dan alsnog! Bent u geen lid, maar wilt u wel graag bijdragen? Ga dan naar DONEREN en geef gemakkelijk met iDEAL.

Alvast bedankt!

Bekijk wat wij allemaal doen: