Kerkdiensten 1e zondag van de maand ook geschikt met kinderen

De zomervakantie is voorbij. Dichterbij huis dan andere jaren misschien. En nu weer – bijna als vanouds – naar school. Voetbal begint weer en hockey. Eindelijk! Hoog tijd dus om elkaar ook in de kerk weer te ontmoeten.

Kom ook zondag 4 oktober, 1 november en 6 december
We introduceren we iedere eerste zondag van de maand ‘gezinsdiensten’. Eigenlijk zijn dat oude, vertrouwde kerkdiensten met: een verhaaltje in de dienst en kinderkring en crèche tijdens de dienst. Het fijne is dat je daarmee ook weer andere ouders kunt ontmoeten, want iedereen is er die eerste zondag. Het enige verschil is dat je je moet aanmelden en dat er een maximum aantal deelnemers is. De eerste dienst is op 4 oktober.

Aanmelden
Willen jullie erbij zijn op 4 oktober, 1 november of 6 december? Meld je dan aan bij het kerkelijk bureau door een mail te sturen naar bureau@kerkpleinbloemendaal.nl met de namen, het aantal personen en een telefoonnummer waarop je te bereiken bent. Aanmelden kan tot donderdag 1 oktober respectievelijk 29 oktober en 3 december. LET OP: er is plek voor maximaal 50 volwassenen in een dienst, het zit snel vol.

We kijken ernaar uit jullie te zien!