Geen contant geld op zak, toch geven aan de collecte

De kerken van Haarlem-Noord en Haarlem Centrum gingen ons al voor, net als nog 170 andere kerken in Nederland: contactloos geven, aan de collecte met de app Givt.

Hoe vaak heb je nog contant geld op zak? Overal kun je steeds makkelijker met je telefoon of bankpas betalen. Maar in onze kerk kan dat nog niet. Dat gaan we veranderen met Givt.

 

“Dat is mooi! Nu hoef ik niet meer te pinnen op zaterdag.”

Het is dé oplossing voor het meedoen aan de collecte zonder contant geld. Het fijne daarbij is dat je gewoon blijft meedoen aan de collecte, want met één beweging langs de collectezak, doe je jouw bijdrage. En net als met contant geld blijf je met Givt anoniem en bepaal je zelf hoeveel je wilt doneren. Het is een app gebouwd door mensen die in hun eigen kerk graag een oplossing wilden voor collecteren zonder contant geld. De komende maand gaan we alles organiseren, gereed maken en u uitgebreid informeren.

Wilt u vast meer weten? Ga naar www.givtapp.net. Heeft u interesse? Meld u aan bij ouderling Frijkje Bakker via frijkje@hotmail.com of 0657566899. Wilt u gewoon contant blijven betalen? Geen probleem, dat kan natuurlijk ook!