Avondgebeden in de Veertigdagentijd

Omdat er door de coronamaatregelen geen aanwezigen kunnen zijn bij een kerkdienst, en dus ook niet bij een vesper is besloten om dit jaar geen vespers te organiseren. Het gaat juist om samen zingen, samen de stilte beleven.

Maar het is wel de 40-dagentijd, een bijzondere tijd in het kerkelijk jaar. Daarom organiseren we samen met Radio Bloemendaal en met Juup van Werkhoven elke woensdagavond in de Veertigdagentijd een radio-uitzending. Te beginnen op Aswoensdag 17 februari tot en met 31 maart. De uitzendingen beginnen om 19:30 uur, maar zijn ook op een ander tijdstip (als podcast) terug te luisteren. Een online avondgebed, met muziek, avondliederen, mooie teksten en gebeden en een korte overweging. Het thema is ‘Ik ben er voor jou’. Dit thema is aangereikt door Kerk in Actie en is gebaseerd op de zeven werken van barmhartigheid.

Wilt u een papieren versie van het bijbehorende boekje ontvangen dan kunt u contact opnemen met het kerkelijk bureau, 023 -524 19 13, bureau@kerkpleinbloemendaal.nl.

Een wekelijkse herinneringsmail ontvangen met bijbehorende informatie. Meld u dan hier aan.