Activiteiten werkgroep pastoraat

Voor alle gemeenteleden organiseerde de Werkgroep Pastoraat op donderdag 27 juli j.l. de traditionele zomerlunch. Een grote groep mensen, jongere en oudere, kwam die dag naar het KC. Na de opening met toepasselijke woorden van Huub Oosterhuis, uitgesproken en gezongen, volgde een ‘lunch-in-gangen’.

Tussen de gangen door hebben we enkele activiteiten uit het programma voor het nieuwe seizoen toegelicht (zie hiervoor ook de nieuwe Zout, die in september uitkomt).

Agnes en Jan zorgden weer voor een lied, dat zij speciaal voor deze gelegenheid maakten.

Dank aan alle vrijwilligers, die er weer een fijne bijeenkomst van maakten!

Noteert u ook de volgende data:

9 augustus Filmmiddag (opgeven bij het Kerkelijk Bureau)

De film ‘Young at Heart’  – Rock ’n Roll will never die’ – is het waargebeurde verhaal over de laatste repetitie van Het Young at Heart-koor. De gemiddelde leeftijd van dit koor is 81 jaar, maar dit houdt hen niet tegen los te gaan op muziek van o.a. James Brown en de Pointer Sisters. De repetities lopen niet van een leien dakje door gezondheidsproblemen en ook is het geheugen van sommige leden niet meer helemaal up-to-date. Het gaat goed, ondanks allerlei hartverscheurende gebeurtenissen.

In verband met de leesbaarheid van de ondertiteling, houden we het maximum aantal personen op 25. U komt op deze manier niet te ver van het scherm te zitten.

Inloop 14:30 – aanvang 15:00 u.

Aan deze middag zijn geen kosten verbonden.

22 augustus High Tea (€ 7,50 p.p., opgeven bij het Kerkelijk Bureau).

 

Beide activiteiten zijn bedoeld voor alle gemeenteleden.

We hopen u snel weer te zien op een van bovenstaande data – of eerder, bij de koffie op donderdag of op zondag.

Hetty Lub en Liesbeth Spigt