Kerkdienst 7 november 2021

Voorganger: Orgel:
Agnes van Bekkum
Aanvang:
10:00
M.M.v:

Over Jan Rinzema
Jan Rinzema (geboren in 1958 te Onderdendam) is theoloog, (internet)predikant, schrijver en blogger. In 2015 startte hij “Preek van de Week“, de eerste internetgemeenschap. Dominee Rinzema wil de Bijbel, het moderne denken en de actualiteit met elkaar verbinden. Hij wil de christelijke en Bijbelse bronnen, die in de loop van de eeuwen de westerse cultuur hebben gevormd, voor iedereen zo bezielend, open en toegankelijk mogelijk maken.

Voor liturgie:
Klik op het boekicoon hieronder

Collecten:
diaconie/kerk
Informatie:

Ga vanaf 9.45 uur naar Radio Bloemendaal. Daar verschijnt op de homepage een knop om live te kijken of te luisteren.

Over de dienst:

Liefde, het grote gebod!

In onze wereld met een wirwar aan berichtgeving, in onze wereld met een voortdurende mediabestorming met alles wat we wel of niet zouden moeten doen is de vraag: waar ligt het centrum? ‘De liefde’ heet het centrum te zijn. Hoe maken we dat begrip operationeel? Wat betekent het te zeggen ‘dat de liefde het centrum is’ in onze waarneming en de beslissingen van alledag?
Ds. Jan Rinzema uit Laren is predikant en Internet-dominee (www.preekvandeweek.com). Duizenden mensen bezoeken wekelijks zijn site en voor veel niet-kerkelijk gebondenen is hij hun predikant. Ds. Rinzema neemt ons mee in de vraag: ‘het grote gebod: de liefde’.