Kerkdienst 4 oktober 2020

Voorganger: ds. Jaap Smit Orgel:
Agnes van Bekkum
Aanvang:
10:00
M.M.v:

Solisten: Nicolien Smits en Annet Swarts

Let op: in verband met corona is de kerkdienst slechts toegankelijk voor 40 van tevoren aangemelde deelnemers. Kijk verderop hoe u zich kunt aanmelden voor de dienst. Voor alle anderen geldt: luister of kijk de dienst online via Radio Bloemendaal.

Dienst geschikt voor kinderen: kinderkring en crèche

Kinderkring:
voor alle kinderen van de basisschool
Crèche:
voor kinderen van 0-4 jaar
Collecten:
PKN-Kerk en Israël/kerk
Informatie:

Dienst geschikt voor gezinnen
Dit is eigenlijk gewoon een oude, vertrouwde kerkdienst met een verhaaltje in de dienst en kinderkring en crèche tijdens de dienst. Het fijne is dat je daarmee ook weer andere ouders kunt ontmoeten. Het enige verschil is dat je je moet aanmelden en dat er een maximum aantal deelnemers is voor deze dienst.

Aanmelden
Willen jullie erbij zijn? Meld je dan aan bij het kerkelijk bureau door een mail te sturen naar bureau@kerkpleinbloemendaal.nl met de namen, het aantal personen en een telefoonnummer waarop je te bereiken bent. Aanmelden kan tot donderdag 1 oktober. Uiteraard ook wanneer u geen kinderen hebt! Let op: er is plek voor ongeveer maximaal 50 volwassenen.

Deze diensten vinden de eerste zondag van de maand plaats: op 1 november en 6 december zijn de volgende.

Live kijken of luisteren
In verband met het coronavirus kan slechts een beperkte groep mensen deelnemen aan de kerkdienst. Opgeven hiervoor kan bij het kerkelijk bureau. Voor de anderen is het mogelijk om de dienst live online te luisteren of kijken. U doet dat via Radio Bloemendaal. Ook om te kijken. Ga vanaf 9.45 uur naar Radio Bloemendaal.
Daar verschijnt op de homepage een knop om live te kijken of te luisteren. Luisteren kan ook met de app of door in Sonos naar Radio Bloemendaal te zoeken.