Kerkdienst 30 augustus 2020

Voorganger: ds. Pieter Terpstra Orgel:
Dirk Out
Aanvang:
10:00
M.M.v:

Let op: in verband met corona is de kerkdienst slechts toegankelijk voor 50 van tevoren aangemelde deelnemers. Aanmelden kan tot donderdag 12.00 uur via het kerkelijk bureau: 023 -524 1913.

Voor alle anderen geldt: luister of kijk de dienst online via Radio Bloemendaal.

Voor liturgie:
Klik op het boekicoon hieronder

Collecten:
Bon Timoun/kerk
Informatie:

Live kijken of luisteren
In verband met het coronavirus kan slechts een beperkte groep mensen deelnemen aan de kerkdienst. Opgeven hiervoor kan bij het kerkelijk bureau. Voor de anderen is het mogelijk om de dienst live online te luisteren of kijken. U doet dat via Radio Bloemendaal. Ook om te kijken. Ga vanaf 9.45 uur naar Radio Bloemendaal.
Daar verschijnt op de homepage een knop om live te kijken of te luisteren. Luisteren kan ook met de app of door in Sonos naar Radio Bloemendaal te zoeken.

 

Over de dienst:
Soms maak je van die dingen mee die het vertellen waard zijn. En gaande het verhaal wordt het soms grootser en indrukwekkender dan het was. Het wordt legendarisch: dat ene doelpunt in de finale- die ene opmerking in een gesprek. Maar het kan altijd groter: sommige momenten worden spreekwoordelijk: Ik denk aan Hansje Brinker bijvoorbeeld. Maar ook aan David en Goliath. Over die twee gaat het vanochtend. Een verhaal uit de Bijbel dat boven zichzelf is uitgestegen. Waar gaat het eigenlijk over?
Wat doet het eigenlijk in de Bijbel? En: wat kunnen we wij ermee?