Kerkdienst 3 juli 2022

Voorganger: ds. Peter Verhoeff Orgel:
Dirk Out
Aanvang:
10:00
M.M.v:

Ds. Peter Verhoeff is classis-predikant van Noord-Holland. Hij vertegenwoordigt de Classis bij gemeenten en bij gelegenheden binnen en buiten de kerk.
Een belangrijk deel van zijn werk bestaat uit het bezoeken van alle gemeenten in de Classis. Dit vierjaarlijkse bezoek staat in het kader van geestelijk leiderschap. De classispredikant komt belangeloos langs om samen met predikanten, kerkelijke werkers en met de kerkenraad na te denken over hoe het gaat in de gemeente. De Classispredikant is ook beschikbaar als luisterend oor voor predikanten en kerkelijk werkers in de Classis en voor vragen op “strategisch niveau” van kerkenraden.

Voor de liturgie klik op het boekicoon.

Collecten:
Kerk in Actie-India/kerk
Informatie:


Over de dienst

In deze viering lezen we het verhaal van een rijke man die geen afstand kan doen van zijn bezit en denken we erover na wat het betekent om rijk te zijn. Wat is rijk zijn eigenlijk? En wat is echt leven, echt leven? We bezoeken de lagere school van weleer en de synagoge. En we horen een sonnet, dat ik nog niet verraad. Meer dan voldoende om een mooie viering te hebben… Welkom!


Collecte zonder contant geld
: u kunt tijdens onze diensten met uw smartphone geven aan de collectes via GIVT. Meer weten?
Verwarming: het is soms wat frisser in de kerk. Dat heeft een reden. Lees over de verwarming in de kerk

Ga vanaf 9.45 uur naar Radio Bloemendaal. Daar verschijnt op de homepage een knop om live te kijken of te luisteren.