Kerkdienst 29 november 2020

Voorganger: ds Jaap van de Meent Orgel:
Agnes van Bekkum
Aanvang:
10:00
M.M.v:

Solisten: Annet Swarts en Nicolien Smits

 

Let op: in verband met corona is de kerkdienst slechts toegankelijk voor 30 van tevoren aangemelde deelnemers. Draag bij binnenkomst een mondkapje. U mag die afzetten, wanneer u op uw plek bent.
Voor alle anderen geldt: luister of kijk de dienst online via Radio Bloemendaal.

Wilt u een dienst bijwonen? Kijk verderop.

Collecten:
Stem in de Stad/kerk
Informatie:

Over de dienst:

Als het einde komt…

‘Als het einde komt…’, is de titel van een liedje van Claudia de Breij. Het lied gaat over pijn, angst en verdriet, en tenslotte, over het einde van je leven. ‘Zal er dan iemand zijn voor mij, mag ik dan schuilen bij jou?’ De lezing van deze zondag, de eerste zondag van Advent, uit Marcus 13, gaat hierover. Niet alleen over pijn, angst en verdriet en het einde van je leven, maar ook over het einde van hemel en aarde, het einde van ons huidige bestaan. Niet als een definitief einde, maar als het begin van een nieuwe tijd. We zien de komende weken niet alleen uit naar de geboorte van een kind, maar ook naar het komen van God in onze wereld.
ds.  Jaap van de Meent

 

Dienst bijwonen
Als u deze dienst wilt bijwonen, meld u dan voor de donderdag voorafgaand aan de dienst aan bij het kerkelijk bureau via e-mail of telefoon: bureau@kerkpleinbloemendaal.nl of (023) 524 1913. Graag met opgave van het aantal personen en het telefoonnummer waarop u te bereiken bent.

Live kijken of luisteren
In verband met het coronavirus kan slechts een beperkte groep mensen deelnemen aan de kerkdienst. Opgeven hiervoor kan bij het kerkelijk bureau. Voor de anderen is het mogelijk om de dienst live online te luisteren of kijken. U doet dat via Radio Bloemendaal. Ook om te kijken. Ga vanaf 9.45 uur naar Radio Bloemendaal. Daar verschijnt op de homepage een knop om live te kijken of te luisteren. Luisteren kan ook met de app of door in Sonos naar Radio Bloemendaal te zoeken.