Kerkdienst 27 juni 2021

Voorganger: ds. Johan Visser Orgel:
Dirk Out
Aanvang:
10:00
M.M.v:

Solisten: Bram Coops en Peter Folstar

Johan Visser is sinds 2017 gemeentepredikant van de Noorderkerk in Amsterdam. Naast voorgaan op zondag houdt hij zich daar bezig met jeugdwerk, persoonlijke en geestelijke begeleiding, de kringen en verschillende andere activiteiten.

Er zijn 50 kerkgangers welkom in de kerkdiensten. U kunt zich aanmelden bij het bureau (bureau@kerkpleinbloemendaal.nl, tel: 023-524 19 13) tot donderdags 12 uur. U krijgt een bericht of er een plaats voor u is gereserveerd.

Houd u wel rekening met de maatregelen? Thuis handen wassen, bij de ingang handgel gebruiken, mondkapje op tijdens het lopen binnen en u krijgt een zitplaats toegewezen.

Collecten:
Christenen voor Israël/kerk
Informatie:

Over de dienst

Gewoon

Voor sommige mensen is dat het ergste wat er is. Je bent uniek, bijzonder en je moet zorgen dat je daar ook iets van laat zien. Voor anderen is gewoon juist goed. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Ik hoef niet opvallen, laat mij maar gewoon meedoen in de groep. In de lezing uit het boek handelingen komen we een gewoon en een bijzonder mens tegen die beiden worden aangeraakt door het nieuwe leven van Christus. Dorkas, een soort moeder Teresa op de plek waar zij woonde, en Eneas, een gehandicapte, aan zijn bed gebonden man. De bijzondere vrouw en de gewone man staan beiden op om te leven. Zou dat geen goed, spannend nieuws zijn vandaag — in een gepolariseerde samenleving waar je bijzonder moet zijn en de gewone Nederlander zich gepasseerd voelt.

ds. Johan Visser

 

Ga vanaf 9.45 uur naar Radio Bloemendaal. Daar verschijnt op de homepage een knop om live te kijken of te luisteren.