Kerkdienst 24 december 2022

Voorganger: ds. Jessa van der Vaart Orgel:
Dirk Out
Aanvang:
22:00
M.M.v:

De Cantorij o.l.v. Xandra Mizée


Livestream

Ga vanaf 21.45 uur naar Radio Bloemendaal. Daar verschijnt op de homepage een knop om live te kijken of te luisteren.

Voor de liturgie klikt u op het boekicoon hieronder

 

TOEGANG VRIJ

Collecten:
kerk
Informatie:

KERSTAVOND

Over de dienst
Aan het einde van een jaar waarin een oorlog uitbrak in Europa en we van de ene naar de andere crisis holden, verlangen we wel naar wat licht, naar een beetje hoop. Maar vanwaar zal dat komen? Waar zullen we het vinden? We zijn in deze tijd geneigd antwoorden te zoeken in het indrukwekkende en meeslepende, in het grote gebaar en klare taal. Het kerstverhaal brengt ons daarentegen naar het kwetsbare en kleine, naar wie en wat we over het hoofd zien. Het lijkt een teleurstelling: is dat nou alles?
Ja, zegt het verhaal, want juist in het kleine, in wat er in de marge gebeurt breekt een geweldig alternatief door: hoop tegen beter weten in, licht in de duisternis, de mogelijkheid van een nieuwe dag met nieuwe kansen.
Komt allen tezamen!

Ga vanaf 21.45 uur naar Radio Bloemendaal. Daar verschijnt op de homepage een knop om live te kijken of te luisteren.

Temperatuur in de kerk
Vanwege de steeds stijgende energiekosten staat de verwarming op 15 graden. Het is raadzaam warme kleding aan te doen. Er liggen ook fleecedekens bij de ingang waar u gebruik van kunt maken.

Inzameling van de gaven
U kunt tijdens onze diensten met uw smartphone geven aan de collectes via GIVT. Meer weten? Ook kunt u geven door middel van collectebonnen.