Kerkdienst 19 juli 2020

Voorganger: ds. Jos Aarnoudse Orgel:
Agnes van Bekkum
Aanvang:
10:00
M.M.v:

de solisten Ineke Dercksen en Bram Coops.

Let op: in verband met corona is de kerkdienst slechts toegankelijk voor 50 van tevoren aangemelde deelnemers. Voor alle anderen geldt: luister of kijk de dienst online via Radio Bloemendaal.

Collecten:
Ashraya/kerk
Informatie:

Zondag 19 juli 2020

N.a.v. Matteüs 13:24-30 / 36-43 en Jesaja 40:12-17

De idealisten, utopisten en tribalisten van deze wereld weten hoe het moet. Dus ook wie en wat er goed zit en wie en wat er fout zit. Ongeduld om wat fout zit nu maar eens op te ruimen. Hoezo: ‘eens komt de grote zomer’ (gezang 747). Nee: ‘eens komt de grote schoonmaak’, en het liefst grijpen we daar vast op vooruit. Ja, hoe zou het zijn als wij eens een dagje ‘God’ zouden zijn, met alle macht en invloed die we ‘God’ toedichten. Zou, als de messias daar is, niet alles anders worden? Hoezo dan nog overal die mixed reality, al die ambivalenties, inconsistenties, dubbelzinnigheden en de paradoxaliteit? Wat begrijpen wij eigenlijk van God?

Ds. Jos Aarnoudse

 

Live kijken of luisteren
In verband met het coronavirus kan slechts een beperkte groep mensen deelnemen aan de kerkdienst. Opgeven hiervoor kan bij het kerkelijk bureau. Voor de anderen is het mogelijk om de dienst live online te luisteren of kijken.
U doet dat via Radio Bloemendaal. Ook om te kijken. Ga vanaf 9.45 uur naar Radio Bloemendaal.
Daar verschijnt op de homepage een knop om live te kijken of te luisteren. Luisteren kan ook met de app of door in Sonos naar Radio Bloemendaal te zoeken.