Luister de podcast ‘Lunar Free Minds’ over roeping en reflectie met Ad van Nieuwpoort

Neemt technologie ons leven over? Wat is de noodzaak tot ‘meaningfull business’? Hoe kijkt een theoloog naar leiderschapsvraagstukken?

Op de eerste volle maan van 2020 gaat Jempi Moens  in gesprek met theoloog Ad van Nieuwpoort, over zingeving, het nut van reflectie en het stellen van hogere doelen, over de noodzaak tot ‘meaningful business’, maar ook een boeiende waarschuwing over technologie. Neemt het ons over? Hebben we het allemaal nog wel een beetje in de hand? Waar willen we naartoe?

LUISTER PODCAST

Podcasts ook te beluisteren via Spotify, Google podcasts, Apple podcasts

Over LUNAR
LUNAR is een opleidingsinstituut en community voor Free Minds, changemakers en architecten van de toekomst. Zulke nieuwsgierige leiders zien overal kansen en zijn positief over verandering en vooruitgang. Voor hen maken we bij LUNAR relevante en niet voor de hand liggende kennis en inspiratie toegankelijk en praktisch toepasbaar. We doen dat ook voor teams in organisaties ter bevordering van impact en effectiviteit. Persoonlijke en teamontwikkeling dus, vanuit een vrij, ongepolijst, avontuurlijk en tegelijk diepgaand perspectief. Weg van de clichés in leiderschapsontwikkeling. Dat is LUNAR!

Wat moet er veranderen aan ons systeem? Op welke manier maken we ons werk betekenisvol?