Hoera! De kerk is open

Gelukkig kunnen we elkaar weer live ontmoeten. Weten wat we allemaal doen? Lees gauw verder

Kerkdiensten – Er mogen weer 60 aanwezigen zijn in de kerkdienst. Schroom niet om te komen, u zult merken hoe fijn en vertrouwd het weer is, zelfs met de enkele coronamaatregelen die er nog zijn. Meestal is er wel plek, aanmelden via het kerkelijk bureau, bureau@kerkpleinbloemendaal.nl of telefoon: 023-524 19 13

Koffieochtenden – Loop op donderdagochtend om 10.30 uur binnen bij het Kerkelijk Centrum of bij mooi weer de kerktuin voor een kopje koffie. Extra fijn: u hoeft zich niet aan te melden.

Zomeractiviteiten – Op 17 augustus organiseren we weer een zomeractiviteit van 14.30-16.30 uur. Lees meer

Overleg/vergadering – heeft u een overleg of een vergadering? Dat kan weer in het kerkelijk centrum. Met maximaal 16 personen is het geen probleem. Neem contact op met het kerkelijk bureau voor de planning.

Kerk open – Op woensdag en zaterdag van 12.00 – 14.00 uur is onze kerk weer open. Voor het branden van een kaarsje, een moment van bezinning of een gesprekje. Wees welkom.

HandwerkenDeze groep komt ook weer iedere maand bij elkaar; neem uw handwerk mee! Iedere eerste dinsdag van de maand om 14.30 uur.

Tot ziens bij Dorpskerk Bloemendaal!