Achter de knoppen of microfoon

Wie het leuk vindt om als vrijwilliger iets te doen bij een radiozender, is van harte welkom bij Radio Bloemendaal. Deze radio zendt al uit vanaf 1924. Elke zondag zijn niet alleen de kerkdiensten van de Protestantse Gemeente Bloemendaal-Overveen via 1116 am te horen, maar ook allerlei andere programma’s met sprekers en muziek.

Op dit moment is al een groep vrijwilligers actief voor Radio Bloemendaal. De bezigheden zijn heel uiteenlopend: omroep verzorgen, muziek uitzoeken, programma’s samenstellen en (computer)technische werkzaamheden, met onder meer het opnemen en uitzenden van diensten en maken van buitenopnamen. Misschien wekt het begrip techniek de indruk dat allerlei vaardigheden vereist zijn, maar dat valt heel erg mee! Alle beginners krijgen een interne opleiding en nieuwe omroepers (m/v) worden getraind, zodat ze op hun gemak achter de microfoon kunnen zitten.

Kom daarom eens langs in de radiostudio. Het beste is eerst even te bellen naar Jan van der Kroon, 06 50201135, of neem contact op via jan.vander.kroon@gmail.com.