Kerst 2018 – traditietopper rond Dorpskerk

De 24e december 2018 waren de weergoden ons goed gezind in Bloemendaal. Vrolijke- en nieuwsgierige kindergezichtjes trokken met hun lichtjes in optocht richting de Dorpskerk, waar Tooske Ragas op hen wachtte om het verhaal van de geboorte van Jezus te vertellen. 

 

Rond 19.00 uur vertrok de eerste kinderoptocht richting de kerk. Later zou nog een tweede stoet volgen op weg naar de kerk. Binnen in de kerk las Tooske Ragas het Kersverhaal voor. Een Engelenkoor zong vanaf het Balkon de kinderen toe. Buiten was een kerststal met natuurlijk Jozef en Maria en het kindje Jezus.

Onder het genot van chocomelk en glühwein zongen we buiten kerstliederen en christmas carols. De burgemeester las het Kerstverhaal en dominee Ad van Nieuwpoort had nog een kerstboodschap voor iedereen.  Ook kon met later die avond tweemaal terecht voor de Kerstmis. Voorgaande jaren was de kerk met 1 viering volledig vol en moest men diverse mensen teleurstellen.

Tekst gaat door onder de foto

Genoten van Kerst 2018? Doe dan een gift met onze app of door een bijdrage over te maken. Kerstnacht in Bloemendaal draait volledig op vrijwilligers, maar alle lichtjes, drankjes en meer kosten veel geld. Steun ons, zodat we het ook in 2019 weer tot een geweldig feest kunnen maken. GIFT via GIVT-app / OVERMAKEN

Luister de Kerstnachtdienst van 21.00 uur hier terug

Bekijk het filmpje van kerstavond

Lees de kerstpreek terug

Luister Kerstochtend 9.30 uur met Juup van Werkhoven hier terug

Luister Kerstochtend 11.00 uur met Ad van Nieuwpoort hier terug

Bekijk hieronder alle foto’s.