Gemeenteavond

Er speelt op dit moment ontzettend veel in onze gemeente en dat roept vanzelfsprekend veel vragen op: het afscheid van onze predikant, het vertrek van de voorzitter en vice-voorzitter van de kerkenraad, Maranatha, een tijdelijk predikant en daar bovenop natuurlijk de coronacrisis met alle gevolgen van dien voor ons (gemeente)leven.

We vinden het als kerkenraad belangrijk om transparant en open te zijn.

In gesprek met elkaar
Tegelijkertijd is het door met name Corona lastig om goed contact met u te houden. De vanzelfsprekende ontmoetingen bij kerkdiensten en activiteiten zijn grotendeels weggevallen en andere manieren zijn niet altijd afdoende om goed te weten wat er leeft en speelt bij onze gemeenteleden.

Om toch met elkaar in gesprek te kunnen gaan, willen we een gemeenteavond organiseren en wel op dinsdag 22 september van 20.00-22.00 uur in de Dorpskerk.

Opgeven
Opgeven voor de gemeenteavond kan vóór donderdag 17 september via het kerkelijk bureau via email of telefoon: bureau@kerkpleinbloemendaal.nl of 023-5241913.

Uiteraard moeten we ook hier rekening houden met de RIVM-richtlijnen en zal u op 22 september, net zo als bij de zondagse diensten, een plek in de kerk toegewezen krijgen.

Online kijken:
Wilt u online kijken? Ga naar radiobloemendaal.nl .
Het wachtwoord vindt u in de nieuwsbrief van vrijdag 18 september of app naar onderstaand nummer met uw naam en vraag.
Kijkt u thuis mee, maar wilt u toch een vraag stellen? App uw naam en vraag of bel naar 06-57566899 of 06-200 52 966. Het kan zijn dat u in de wacht komt, maar u komt aan de beurt.

Naderhand ontvangen alle gemeenteleden een verslag van de avond.

Gemeenteavond
Dinsdag 22 september 2020
20.00-22.00 uur
Dorpskerk