Koffieochtend

Elke donderdagochtend van 10.30 tot 11.30 uur met gastheer dominee Jaap van de Meent. Aanmelden is niet nodig, er is meestal plek genoeg, zelfs met inachtneming van de coronamaatregelen. Bij mooi weer zitten we heerlijk in de kerktuin.  Tot ziens op donderdagochtend!  Donderdag 26 augustus (...)

Koffieochtend

Elke donderdagochtend van 10.30 tot 11.30 uur met gastheer dominee Jaap van de Meent. Aanmelden is niet nodig, er is meestal plek genoeg, zelfs met inachtneming van de coronamaatregelen. Bij mooi weer zitten we heerlijk in de kerktuin.  Tot ziens op donderdagochtend!  Donderdag 19 augustus (...)

Koffieochtend

Elke donderdagochtend van 10.30 tot 11.30 uur met gastheer dominee Jaap van de Meent. Aanmelden is niet nodig, er is meestal plek genoeg, zelfs met inachtneming van de coronamaatregelen. Bij mooi weer zitten we heerlijk in de kerktuin.  Tot ziens op donderdagochtend!  Donderdag 12 augustus (...)

Koffieochtend

Elke donderdagochtend van 10.30 tot 11.30 uur met gastheer dominee Jaap van de Meent. Aanmelden is niet nodig, er is meestal plek genoeg, zelfs met inachtneming van de coronamaatregelen. Bij mooi weer zitten we heerlijk in de kerktuin.  Tot ziens op donderdagochtend!  Donderdag 5 augustus (...)

Zomeractiviteit

Op dinsdag 17 augustus is er weer een zomeractiviteit als breek van de (soms) lange