Zeg me wie je vrienden zijn

Juup van Werkhoven-Romeijn verzorgt in de veertigdagentijd wekelijks een programma via Radio Bloemendaal. In elke uitzending staat een persoon centraal die dichtbij Jezus stond, uit de kring van familie, vrienden en volgelingen. Zoals zijn moeder Maria, zijn neef Johannes, Petrus, Maria van Magdala. ‘Zeg me wie je vrienden zijn en ik zal zeggen wie je bent’: wat wil het zeggen dat Jezus juist déze mensen om zich heen had, om zich heen verzamelde? Waren ze tot steun op zijn weg? En herkennen wij ons in hen? De eerste uitzending staat vanaf aanstaande donderdag 3 maart on-line. Dan ontmoeten we Maria, de moeder van Jezus. De uitzending is om 10:30 en 19:30 ook rechtstreeks te beluisteren via Radio Bloemendaal en dus ook met een internetradio te ontvangen. Wilt u weer een herinneringsmail ontvangen en was u niet eerder geabonneerd op de mail? Geef u dan op via de website van Radio Bloemendaal: www.radiobloemendaal.nl

Juup van Werkhoven-Romeijn verzorgt in de veertigdagentijd wekelijks een programma via Radio Bloemendaal. In elke uitzending staat een persoon centraal die dichtbij Jezus stond, uit de kring van familie, vrienden en volgelingen. Zoals zijn moeder Maria, zijn neef Johannes, Petrus, Maria van Magdala.

‘Zeg me wie je vrienden zijn en ik zal zeggen wie je bent’: wat wil het zeggen dat Jezus juist déze mensen om zich heen had, om zich heen verzamelde? Waren ze tot steun op zijn weg? En herkennen wij ons in hen?

De eerste uitzending staat vanaf aanstaande donderdag 3 maart on-line. Dan ontmoeten we Maria, de moeder van Jezus. De uitzending is om 10:30 en 19:30 ook rechtstreeks te beluisteren via Radio Bloemendaal en dus ook met een internetradio te ontvangen.

Wilt u weer een herinneringsmail ontvangen en was u niet eerder geabonneerd op de mail? Geef u dan op via de website van Radio Bloemendaal: www.radiobloemendaal.nl