Kerkdienst zondag 4 december 2016, Tweede advent

img_1328Om 10.00 uur - Tweede Advent Voorganger: dr. Ad van Nieuwpoort Over de dienst: Wie heeft vandaag de dag nog een droom zoals bijvoorbeeld Martin Luther King die ooit had? Een droom die uitstijgt boven wat je ziet en ervaart. Een droom als een hunkering naar andere tijden.
Over Jozef de dromer zal het morgen gaan. Over iemand die de neiging heeft de handdoek in de ring te gooien. De boel de boel te laten. Maar in een droom wordt hij bepaald bij dat het ook anders kan. Dat niets onmogelijk is. Jozef wordt door zijn eigen droom gewezen op een onmogelijke mogelijkheid. Hij zelf krijgt een rol te spelen in de verwezenlijking van de grote droom over andere tijden. Hij zou nog wel eens de vader kunnen worden van een mens die een nieuwe wind laat waaien in deze complexe en verharde wereld. Een wind van vertrouwen, hoop en liefde.  Tot zondag: er hangt een touwtje uit de brievenbus van de Bloemendaalse Dorpskerk. 
adventAlgemene informatie:  Organist: Agnes van Bekkum Viool: Victor Kalous, die de afgelopen zomer vluchtte uit de hel van Aleppo Kinderkring met adventsprogramma 'Op zoek naar de Koning', lees meer Crèche voor kinderen van 0-4 jaar Tienerkapel Collecten: bloemen in de kerk/diaconie Voor de liturgie klikt u op het boekicoon hieronder